Quote Originally Posted by darkpaul13 View Post
da..se dau exemple doar cazuri de reusita...dar nu ti se spune ce s-a intamplat si cu cei care n-au reusit...de ex Brad Pitt a abandonat facultatea cu 2 saptamani inainte de a-si lua licenta si s-a mutat in L.A. unde s-a angajat si a lucrat la diferite fast food-uri and stuff..a luat lectii de actorie si uite unde e astazi...dar ce s-a intamplat cu ceilalti care au incercat sa faca la fel ?in societate nu se dau exemple decat cu cei care au reusit..nu ti se spune si ce au facut ceilalti care au incercat dar n-au reusit,n-au avut noroc..

e ca la poker...tii minte doar mainile la care ai avut ghinion..nu si mainile la care ai avut noroc..
Cati dintre cei pe care ii cunosti si au facultate/master/doctorat au ajuns sa faca exact ceea ce au invatat in scoala si au ajuns bine si cati dintre acestia fac cu totul altceva si diplomele au ajus sa fie trecut in CV undeva sub "permis categoria b"?

Nu incurajez pe nimeni sa se lase de scoala, imi spun doar umila parerea personala. Ies de N ori mai multi absolventi de scoli superioare decat sunt locurile de munca (si nu numai in Romania). Dupa ce criteriu alegi atunci ca angajator? La mine la firma am vazut N cazuri in care au angajat oameni fara scoli superioare decat pe cei cu facultati bune. Majoritatea nu vor roboti pe banda.