Single post: Ultimul joc devorat
-
25-07-2012 19:18 #2930 SP
Junior Member
Mass Effect 3
+Bioware
+Sheppard and the crew
+povestea epica
+scara si proportiile gigantice a jocului
+noul sistem de weapon upgrades
+toate filmuletzele au fost incredibile
+toate deciziile ce trebuie sa le faci
+bataile cu Cerberus si modelele de inamici
+sfarsitul
-nu chiar egaleaza pe ME2
-incepe greoi. primele 3-4 ore m-am chiar plictisit
-nu prea ia in considerare unele decizii. au impact doar pe moment cand te pune sa alegi dar ulterior nu se tine cont de ele
-introducerea multor personaje noi dupa ce ne-am obisnuit cu cele din ME2. am preferat echipajul de atunci si nu mi-a prea convenit ce modificari au facut cei de la Bioware. Inteleg ca pt multi unele personaje au murit in ME2 si ei au incercat sa includa/mascheze chestia asta dar rezultatul final putea fi mai bun
-Miranda. vroiam sa fie ea pe Normandy
-The Reapers. Nu mi s-au parut prea intereseante bataile cu ei si nici character designul. Foarte sec erau bataile cu zeci de Hulks, Carnivors si acei gandaci ce trageau cu prostii. Mult mai reusite erau momentele contra Cerberus
-neincluderea unor puteri noi. puteau sa imbunatateasca formula din ME2, nu sa o lase la fel
-simplificarea sistemului de adunat resurse
Foarte bun jocul dar este eclipsat de precedentul sau. Dar ca sa fim cinstiti, era foarte greu daca nu imposibil sa depasesti ME2. Merita felicitati cei de la Bioware. E o performanta grandioasa aceasta trilogie si au ridicat iar stacheta in materie de jocuri. Din partea mea primeste un 9.25 ME3