Single post: Ultimul joc devorat

1. #2932 SP
    Completionist Boghy02's Avatar
    Mass Effect 3 - Platinum (#13)

+Bioware
    +Soundtrack mind blowing
    +Sheppard - bad ass commander
    +The crew: In special - Liara , Tali si Edi
    +Story superb
    +Lungimea jocului(pe putin 30 de ore +)
    +Noul sistem de weapon upgrades
    +Cinematics prea frumoase
    +Deciziile
    +The enemies - In special : Banshees , Cerberus phantom , Atlas , Geth prime
    +Endings foarte frumoase
    +Controling Atlases
    +Mai complet decat ME2 - unde daca stateai in cover chiar si pe Insanity terminai inamicii usor.La ME 3 mai destept AI
    +Ilussive Man
    +Reaper chases cand depaseai limita de stealth cand scanai.Foarte fun
    +Simplificarea scanarilor , care in ME2 devenea foarte plictisitor
    +MP foarte fun: Mai ales ca poti alege zeci de caractere sa te poti juca si foarte bine ca e facut sa il joci doar co op.Pentru restul aveam Gears of War sau Uncharted
    +Noile clase din Mp Earth DLC awesome facute

-Lipsa weavy weapons sa le ai tot timpul cu tine si nu sa le gasesti rar cu un foc si gata , sa nu il mai poti folosi.Bad Bioware aici
    -Faptul ca nu s-a putut sa fie in echipa ta Legion , Jack sau Miranda
    -Faptul ca nu au fost puteri noi
    -Ce m-a enervat tot timpul faptul ca , coechipierii tai au asa tinta proasta si in afara sa ma folosesc de puterile lor , io fac toata treaba.Credeam ca in ME 3 vor rezolva , dar pauza
    -Cand o alegeai pe Miranda la Paramour , era bine daca urca si ea pe Normandy
    -Reapers care nu am inteles de ce trebuiau sa fie asa simpli facuti.Gata trageau cu beam ala a lor si gata distrugeau tot.Puteai fi mai bine realizati.

Oricum un joc superb si pentru mine este unul din cele mai bune jocuri care le-am jucat.Parerea mea cel mai bun ME din serie , bate ME 2 de la distanta.Sincer desi multi l-au facut praf , pentru mine a avut de toate.MP foarte fun , faptul ca aveai zeci de carcatere de ales si diferite harti just great pentru asta.

9.75/10
    Attached Images Attached Images wallpaper-010-shepard-1280x1024.jpg wallpaper-014-extended_cut-1280x1024.jpg 306541-blackangel.jpg mass-effect-3-commander-shepard-grant-croghan.jpg wallpaper-008-shepard-1280x1024.jpg