Quote Originally Posted by RvsS View Post
offtopic -Imi pare rau, dar acest lucru este total neadevarat. Este un sir de supozitii bazate pe pareri neargumentate.
Argumentele mele sunt bazate pe experientele intalnite la fiecare intrare intr-un magazin de profil, online sau fizic.

Razvan, tu stii doar cat la suta din piata a avut best distribution, si de-asemenea stii si despre declinul la care ati fost martori. Acum poate voi credeti ca multi s-au orientat catre STEAM sau altele dar adevarul este unul simplu care a fost in fata noastra tot acest timp. Si anume, preturile jocurilor in Romania sunt prea mari pentru cumparatorul de rand, si multi s-au reorientat catre piraterie din pacate.

Nu esti tu de vina pentru asta, sa nu ma intelegi gresit. Chiar din contra apreciez foarte mult cata rabdare ai avut cu multa lume, in momente in care eu unul cred ca i-as fi strans de gat. Parerea mea cred ca o stii, si am scris-o pe aici de multe ori. Atata timp cat nu vor exista companii independente si conduse de romani in totalitate pentru romani nu ne putem astepta la ceva spectaculos.