Quote Originally Posted by MonkY View Post
RvsS: nu ai dat un exemplu prea bun (ca titlu). Jocurile Ubisoft si EA (courtesy of EA & Ubisoft Romania employees) apar imediat (poate chiar inainte de lansare, ca tot e la moda) pe aria de Bazar la jumatate de pret, sigilate
Si apoi ne intrebam despre piata din Romania

Referitor la celelalte titluri - unii producatori inteleg specificul pietei noastre si ne sustin in demersurile noastre, altii nu. Unele jocuri nu le distribuim (Darksiders) deci nu am ce sa compar. La altele pot fi putin mai scumpe decat in alte parti, asa cum multe alte produse sunt in alte tari mai ieftine ca la noi, nu este o tragedie, fiecare este liber sa cumpere de unde doreste.

Dar totusi, sa nu ne cramponam pe ideea clasica - la noi comerciantii pun adaos mare si din cauza asta se lafaie in bani in timp de publicul e asuprit. Sa fim totusi realisti, sunt titluri unde este mai ieftin, titluri unde este mai scump. Acum daca ne apucam sa comparam jocuri de pe bazar obtinute nu stiu cum cu cele care vin cu factura, deja vorbim despre mere cu pere. Mai lipseste sa comparam preturi din China cu jocuri SH si am rezolvat-o Sper ca esti de acord cu mine, trebuie sa discutam despre acelasi lucru pana la urma cand facem comparatii.

---------- Post added 02-08-2012 at 12:57 PM ----------

Quote Originally Posted by MonkY View Post
Acum, eu ca gamer ce sa fac?
Evident, sa cumperi de acolo de unde iti este mai convenabil (ieftin, rapid, etc). Nu a zis nimeni sa nu cumperi de unde vrei.

Dar se poate spune ca nu este corect sa ramanem cramponati pe "la noi e scump orice" cand nu este asa. Este tot ce sustin, sper ca suntem de acord.