Quote Originally Posted by leo_cosmin View Post
E pacat ca nu se prea face nimic pt. a se combate asta. Eu chiar simt un sentiment de frustrare cand stiu ca am stat x ore la un joc sa il fac legit si vad ca altii au luat toate trofeele in 2 min, sau au facut mai multe jocuri in aceeasi zi, pt ca ori sunt mai multi pe acelasi cont, ori platesc pt platine (asta mi se pare cel mai penibil). Deci pierdem cam toti: si cei care fac asta, pt ca nu au cum sa aibe respect pt. asta; si cei care facem asta in mod legit, pt. ca mie unul imi vine sa nu platinez un joc cand stiu ca se poate face in modul asta, parca imi ia si mie din realizarile la jocul respectiv. Degeaba fac GT5 legit, de exemplu, parca nu mai simt aceeasi realizare cand ma gandesc ca multi altii au luat platina in 2 min, fara sa il joace.
Let it go... Pe mine a inceput sa ma doara in cot de genul asta de "gameri". Pentru mine conteaza doar satisfactia personala si experienta cu care ramai dupa ce ai terminat un joc. Ce ai putea discuta cu un astfel de "gamer" care are 100 de platine dar nu a jucat decat 10 jocuri? Cum ai putea sa ii explici cum e sa faci platina la GTA 4 in 3 ani, cum e sa numeri fiecare kill din cele 10000 de la Resistance 2, cum te simti atunci cand joci Dead Space 2 la hard cu doar 3 salvari sau cum e sa incepi un joc de la inceput pentru ca nu ai gasit un obiect la ultima misiune.