Single post: Ultimul joc devorat

1. #2959 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar
    Need For Speed : The Run

+ Grafica
    + Gameplay (foarte decent comparativ cu simulatoarele NFS)
    + Masinile
    + Traseul
    + Peisajele splendide
    + Idee de story buna...

- ...dar prelucrata foarte prost
    - Din nou in complicitate cu gagici penibile
    - Simplu (nu ca dificultate,ci ca structura)
    - Gameplay total - 2 ore
    - Muzica deloc antrenanta

Nu ar fi foarte multe de spus. Mi'a facut placere sa il joc,desi facand abstractie de loading screen-uri,poate fi facut de la A la Z in cel mult o dupa-amiaza. Chiar daca din punct de vedere estetic jocul exceleaza,pot spune ca povestea e tipica NFS - tu,un "nime'n drum" pe strazi care vrea sa ii doboare pe toti ba dintr'o ambitie cretina,ba de dragul de a returna o datorie Mafiei (cazul de fata),intri in contact cu o duduie care ar face orice sa te ajute si aproape cursa de cursa,iti ureaza succes,iti spune ce se mai intampla prin oras etc. Trebuie neaparat sa schimbe EA tiparul asta,stupid in opinia mea,desi franciza e de mult moarta si ingropata din punct de vedere calitativ. Predecesorul sau non-simulator,Hot Pursuit, merita cel putin un 8.5,deoarece in 2010 a parut sa readuca la viata incet-incet o serie care din 2005 incoace a avut un declin inimaginabil. HP a fost plin de adrenalina,imi placeau melodiile,urmaririle,traseurile,posibilitatile de customization ale masinii. A fost chiar o surpriza placuta. Ca sa vina The Run,un an mai tarziu si sa imi dovedeasca ca seria NFS e hopeless.

5.0/10

PS : Stiu ca am jurat ca Shift 2 e ultimul NFS pe care o sa-mi pun labele,dar The Run a fost chilipir - 40 de lei. Si am zis "Why the hell not?"
    Attached Images Attached Images need-speed-run-wallpaper.jpg