Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Single post: Ultimul film vizionat / Recomandari filme

1. #3507 SP
    Senior Member Malach HaMavet's Avatar
    Hunger Games film nashpa care nu prea are cine stie ce farmec. Mai ales ca pe la jumate deja te plictiseste! 5/10 A mi-a placut de Woody Harrelson cum a jucat. Defapt imi place actorul in general. Insa despe film nu pot spune decat ca mai bine ma uit la Battle Royale si chiar Battle Royale II: Requiem
    Missing in Action trilogy aduce aminte cu seria Rambo. Dar nu prea multe... e dragut si merita aruncat un ochi in el cand nu ai ce face. 8/10
    Constantin revizionare. Nu prea multe de spus despre el. Parca mi s-a parut mai interesand de aceasta data
    DR SEUSS' THE LORAX animatie draguta la care razi (sau cel putin eu am ras) imi era dor de o comedie din asta. Singurul minus cred ca s-ar fi vazut mai bine cu o femeie langa. Dar si asa a fost placut 9/10
    Attached Images Attached Images mv5_bmtu1_mtaw_mjk1_nf5_bml5_ban_bn_xk_ft_ztcw_mdi5_ndc4_ng.jpg missing-action-2-beginning-820514l.jpg braddock_missing_in_action_3_poster_01.jpg constantine-504188l.jpg hunger-games-511294l.jpg 1065025826.jpg