+ Gameplay
+ Aparitia lui Altair
+ Sofia Sartor
+ Noii asasini
+ Constantinopolul
+ Peisaje mai frumoase decat in precedentele
+ Synch Percentage
+ Ultimele 3 sequence-uri
+ Finalul
- Storyline
- Varsta lui Ezio
- Foarte plictisitor
Nu mi'a placut aproape deloc AC Revelations. Primele 3 sunt altceva,merita intr'adevar sa le joci. Bine macar ca povestea cu Ezio si Desmond ia sfarsit aici. Motivul pentru care imi place e faptul ca apare Altair aici,ceea ce mi se pare un mare plus,deoarece reinvie (e adevarat,doar la final de sequence) si parca imbunatateste atmosfera din primul joc al seriei. E foarte placuta si Sofia Sartor,la fel si asasinii de aici,ei reusesc sa dea o pata de culoare jocului. Constantinopolul este frumos,cand mergeam cu barca,admiram peisajele. Finalul este de asemenea interesant,asta este partea la care jocul exceleaza. Pot sa inteleg imbatranirea treptata a lui Ezio,dar chiar si asa,faptul ca are 52 de ani a taiat 50% din farmecul jocului. Pentru mine a fost foarte neplacut un Ezio in varsta. Pe langa asta,povestea e mediocra spre sub-mediocra,personal nu m'a impresionat deloc. Totusi,parca incepand de la finalul celui de-al 6-lea sequence,jocul incepe sa isi "dea drumul". Dar per-total jocul mi s'a parut infiorator de plictisitor,oscilam intre a renunta la el si a incerca sa merg mai departe in speranta de a gasi ceva interesant.
Pot spune ca Revelations e marele minus al seriei Assassin's Creed si sper ca III-ul (nu sper,sunt convins) sa fie mai bun.