Single post: 100% Trophy & Achivements Completionists Thread
-
Member

Originally Posted by
ayyk
Credeam ca ai inteles ca e gresit sa trisezi si te-ai oprit dupa primul joc fata de altii care au mers mai departe , dar dupa atitudinea pe care o ai pare ca doar nu ai gasit si alte salvari. Nu am spus ca sunteti nevrednici pentru asta , spun doar ca trisind chiar si o data meriti locul pe lista murdara in mod corect atata tot
Treaba cu SOCOM sta asa , baietii au folosit o salvare a cuiva care a facut platina , in momentul in care au incarcat jocul au deblocat toate trofelele fara sa joace in 2 minute , prin cerintele trofeelor acest lucru e imposibil atat de repede si de acea apar ca trisori. Folosirea acestor salvari se poate la mai multe jocuri nu doar la SOCOM , el doar a fost primul de aceea apare la foarte multi .
Vorbesti aiurea despre mine, fara sa ai habar. Ti-am mai zis sa iti vezi de trofeele tale, dar vad ca pe tine chiar te deranjeaza o amarata de platina (care pe mine ma deranjeaza mult mai mult pt. ca le permite prostilor sa isi dea cu parerea aiurea despre mine). La momentul cand am facut-o, nici macar nu ma gandeam ca este cheating, voiam doar sa vad cum merge chestia asta si nici macar nu m-am gandit ce inseamna. Am facut o prostie ca am facut-o pe contul meu principal si asta e.... nu pot sa o scot. Tu ai mare grija sa nu intri pe ygc, ca acolo nu sunt considerat cheater si s-ar putea sa devii f. frustrat ca un gamer atat de corect ca tine poate fi in continuare intr-un clasament in care apare si unul asa de hotoman ca mine.
In alta ordine de idei, daca nu intelegi de ce unii useri ca Bieleric, sau SKS_SOK (amandoi fac treaba aia cu un trofeu, 2 luate legit, dupa care fac hack; si pe ygc SKS_SOK e de mult flag-uit drept cheater, dar aia au alta politica, una normala) sunt inca in clasamentul "clean" (mi se pare destul de logic sa ii verifici amanuntit pe cei de pe primele locuri, in special) e clar ca faci parte din grupul cetatenilor model, care FARA NICIUN INTERES PERSONAL (pe astia ii inteleg perfect) isi doresc sa vina Ponta si Crin la putere, pt. "binele poporului, pt. a da pensiile inapoi si a scapa tara de saracie". Si nu vreau sa te supar, dar eu zic ca in scurt timp o sa ma vezi inapoi in clasamentul "clean" pt ca cei care detin site-ul o sa isi revizuiasca regulile si o sa vezi din nou oameni ca mine si ca field in clasamentul "clean". Eu zic ca ce au facut ei acum e doar un "publicity stunt" pt. a mari traficul, pe termen scurt (fata de concurenti, ygc) si a atrage mai multe conturi premium. Vom vedea daca am dreptate.
---------- Post added 24-08-2012 at 04:54 PM ----------
Si nu mai vorbi tu despre atitudinea mea, observ (conform profilului) ca esti batran si probabil ai un instinct parental de a trimite la colt, dar daca ai copii, vezi-ti de educatia lor si lasa-ma pe mine in pace, asa cheater cum "sunt" eu. Nu ma educi tu pe mine.