Single post: Ultimul film vizionat / Recomandari filme

1. #3510 SP
    Senior Member Malach HaMavet's Avatar
    The Dark Knight Rises
    l-am vazut si eu intr-un final! Ce pot sa zic? ce nu s-a zic pana acum
    mie mi-a placut vocea lui Bane dar sincer eu consider ca ar fi fost mai fain daca Joker ar fi fost ultimul boss din trilogie si nu Bane. Eu cand ma gandesc la Batman ma gandesc la Joker ca archenemy, archfoe, archvillain or archnemesis lui Batman si nu Bane... come on? nu prea i se potriveste personalitatea din film.
    Filmul in sine a fost interesant. Mi-a placut Anne Hathaway ca si Catwoman dar din pacate nu a fost la fel de buna ca si Michelle Pfeiffer ceea ce a fost dezamagitor. Dar mi-a placut de ea, deci a fost ok.
    Nu mai stiu ce pot spune despre film? 9.5/10 decat ca merita si o sa-l cumpar alaturi de Batman Begins ca sa am toate seria. Desi nu-s mare fan al primului film din serie dar na riscul de-a avea toata trilogia sper ca si noua serie Superman sa fie la fel de buna ca si aceasta! Sau daca s-ar face reboot la seria X-men in acest stil cum a fost aceasta serie

For Batman Begins, it was on "Fear", while The Dark Knight deals on "Chaos" and for The Dark Knight Rises with "Pain"
    Attached Images Attached Images dark-knight-rises-imax-poster-bane.jpg bane_pic.jpg