Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Cum ne c�știgăm banii de bere
-
Senior Member
Pai e foarte stupida chestia. Eu inteleg ca e normal sa isi stabileasca singuri criteriile de "admitere",dar e absurd sa dea reject pe motiv ca "your English grammar is poor" cand omu' pe langa ca scrie corect,foloseste enunturi complexe si dezvolta cat de mult poate o opinie. Si daca eram doar eu - meh...sa zicem. Dar vezi si cazul colegului Sadismek,mai sus.
De Banc De Binary ce parere aveti? Taxa de intrare e 500$,dar am vazut indivizi care au castigat zeci de mii. E tentant,dar mi se pare o teapa sinistra la prima vedere.