Quote Originally Posted by darkpaul13 View Post
apropo de postul lui Donely de mai sus:

VIDEO. "Ziua drept??ii" la Sf. Gheorghe: Mii de maghiari �n strad? | Jurnalul National
mi-e scarba ca sunt roman si de indata ce imi termin studiile am tulit-o din colonia asta..dar cat mai stau aici n-o sa scap nicio ocazie sa profit de acesti oameni care practic ii invita pe altii sa le ia banii din buzunar si sa-i umileasca...pana la urma eu de ce sa refuz...pana la urma PDL-ul si Basescu fac ceva perfect normal..si inteleg si dispretul lui pentru populatie...apropo si de filmuletul pentru care l-am postat mai sus..
si nu ma luati pe mine cu valoriile Romaniei si ce au facut cei de dinainte pentru noi..cei care si-au dat viata...toate chestiile astea propagandistice...

apropo de intrebarea din titlul thread-ului:
Romania e o tara de care trebuie sa profiti....sau o vor face altii in locul tau

nu e de mirare ca ne trag tepe la autostrazi(si nu numai) firmele straine de la care aveam pretentii(nu asa e cliseul ?ca vesticii sunt mai civilizati?)..si-au dat si ei seama cam cu cine au de-a face..
Atunci ce draq(scuzati HERR DONELY limbajul,am sindromul TOURETTE cand dau de leprosi) mai cauti pe forumul asta si scrii limba romana,de ce nu intri pe alte forumuri unde se scrie limba engleza si nu trebuie sa-ti murdaresti intelectul cu limba romana.Eu personal imi iubesc tara asa cum este ea,un om care nu-si iubeste tara este un om fara valori si fara caracter,pe scurt:un om slab.Evident ca nu ai valori dupa care sa te iei ca n-ai avut in familie,probabil faci parte dintr-o familie de inadaptati social,eu sper sa-ti ajute DUMNEZEU sa pleci din tara mea.P.S:i-a si tiganii cu tine daca pleci in tara fagaduintei