Single post: 1st April News: Square Enix exploateaza licentele Eidos

  1. #1 SP
    Senior Member h0stile's Avatar

    Exclamation 1st April News: Square Enix exploateaza licentele Eidos

    In urma achizitiei Eidos, Square Enix devenita acum compania mama, a decis reinvierea unor licente disparute in timp si diversificarea altora. Primele pe lista sunt o serie de titluri ce exploateaza licenta Tomb Raider si anume Lara Croft: Raider Revenge pentru Nintendo DS, un platform-puzzler ce va trece in revista o serie de momente memorabile din titlurile aparute pina acum, The Croft Chronicles, un J-RPG bazat pe aventurile tatalui eroinei noastre preferate, precum si Lara Croft: Raider Fantasies, un joc situational, cu multiple posibilitati de dialog, ce va fi distribuit numai in Japonia si, din nefericire, integral in limba japoneza.

    Nici licenta Hitman nu este lasata de izbeliste, Square Enix mentionand posibilitatea ca urmatoarea versiune sa fie dezvoltata exclusiv pentru Nintendo Wii, in timp ce versiunile pentru Xbox 360 si PlayStation 3 care vor incheia seria, sa apara in format episodic pe o perioada de doi ani.

    Cireasa de pe tort o reprezinta insa revenirea seriei Legacy of Kain cu Silicon Knights in calitate de producator al jocului. Intitulat Legacy of Kain: The Fall of Nosgoth, jocul va fi dezvoltat in exclusivitate pentru PlayStation 3, fiind primul titlu distribuit pe 4 discuri Blu-ray datorita faptului ca va contine si toate titlurile anterioare, aduse insa la zi pe baza engine-ului proprietar Silicon Knights, folosit si in cazul seriei Too Human. Aceasta editie aniversara ce marcheaza 10 ani de la lansarea primului joc 3D al seriei Legacy of Kain va contine insa si primul titlu, Blood Omen: Legacy of Kain, astfel incit cei care nu sunt familiarizati cu povestea sa aiba ocazia de a-l juca. Datorita complexitatii acestui proiect, Square Enix nu s-a hazardat nici macar sa estimeze cand va avea loc lansarea Legacy of Kain: The Fall of Nosgoth, insa avind in vedere ca dezvoltarea Too Human s-a intins pe o perioada de 10 ani, previziunile sunt, dupa parerea mea, destul de sumbre. Cu siguranta vom afla insa mai multe detalii cu ocazia Tokyo Game Show de anul acesta, un eveniment la care compania Square Enix va fi cu siguranta prezenta.
    Attached Images Attached Images lara_art.jpg