It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!
Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !
Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Tabletele si smartphone-urile pot fi considerate console?
Te inteleg ... din pacate ai dreptate, Android-ul ca orice alta distributie de LINUX nu este chiar pentru "oricine". Problema ta este ca nu te-ai intrebat daca a fost "oul sau gaina" ... esti tu atit de expert incit poti sa-ti dai cu parerea fix si exact "da domn'ne am un Sony cu Android care functioneaza sub orice critica, categoric SO-ul este vinovat, aparatul e dementa ca doar e Sony !". Bravos amice
Iar acum una calda, tableta de la Samsung ai nimerit-o intradevar, confirm si nu doar pentru ca "am testat in magazin 3 - 10 min" ci ore intregi de optimizari, verficare Task-uri/CPU/MEM, update-uri, etc ... am ajuns sa o duc la stadiul "acceptabil" insa departe de ceea ce ar fi trebuit sa fie conform specificatiilor tehnice. Si asta a fost tableta cu numarul doi pentru ca prima a crapat dupa update
Si iar una rece, intradevar pentru tine "alternativa aparatelor cu Android au fost cele cu iOS" pentru ca in realitatea, cronologic si cu referire stricta numai la cele doua SO-uri pentru "mobile devices":
1. iOS (Initial release: June 29, 2007)
2. Android (Initial release: September 20, 2008)
iar daca vrem sa fim rigurosi:
0. Windows CE (Initial release 16 November 1996)
Pentru mine alternativa la Windows CE a fost iOS si apoi Andoid ... spre exemplu si poate, daca pe vremea aceea Compaq ar fi oferit device-uri cu module GSM/3G/WIFI integrate, si acum as fi avut iPAQ 3600 si 3850. Device-uri fiabile si in ciuda faptului ca pe vremea aceea era in voga BSOD, pe WinCE nu exista asa ceva. Doar ca nu au avut imaginatia celor de la Apple ori **** stie de ce le-a fost atit de greu sa dezvolte Pocket PC-urile alea, au avut 10 ani la dispozitie pina la aparitia primului iPhone, daca o faceau poate ca acum ne bucuram de produse de o calitate superioara la un pret corect raportat.
Asa ca vezi tu ? sint multi pe forumul asta care nu "tin neaparat sa-ti dovedeasca ca te inseli", nici macar sa-ti deschida ochii, doar isi permit sa de-a cu parerea "poate avizata in comparatie cu subiectul" asa cum dai si tu. Iar parerile astea nu trebuie neaparat sa coincida, daca s-ar intimpla lucrul asta ne-am apuca toti de mina si am cinta Kumbaya.