Single post: Tech News pe ConsoleGames.ro

  1. #1 SP
    Admin MonkY's Avatar

    Tech News pe ConsoleGames.ro

    Nu cred ca este un secret faptul ca noi gamerii (si consolistii in mod special) avem doza noastra de pasiune pentru gadgets, hifi, smartphones, fotografie sau orice legat de tech stuff. Traim intro perioada in care totul este in schimbare, totul evolueaza in jurul nostru, si singura modalitate prin care putem tine pasul este sa fim la zi cu toate noutatile. Prin urmare, am decis sa pornim o noua sectiune Tech News, care practic va prelua pozitia pe homepage ocupata de modulul Hot Story (in care oricum scriem foarte rar).

    Le doresc "succesuri" lui iUser si FallouT care au preluat functia de Editori pe aria respectiva si sper sa fie intrun ceas bun. Daca mai este cineva super pasionat si isi poate rapi cateva minute pe zi pentru stiri pe aria respectiva, PM me! Va reamintesc ca oricine poate posta news-uri, insa acestea vor fi moderate initial. Va rog sa cititi si sa respectati Regulament ConsoleGames.Ro, in special partea legata de News.

    Aria noua se gaseste aici. Multumesc pentru atentie!

    P.S. Intre timp se lucreaza la un feature mare pentru CG. Chiar daca nu avem noi bugetul si sponsorii altora, nu ne dam batuti atat de usor. Nu uitati ca puteti ajuta cu Donatii, Licitatii sau prin subscription-uri Premium. Thx & Respect!
    Attached Images Attached Images technology.jpg