Seryaph - Voi sista campionatul organizat de mine atat timp cat vor dura cele organizate de tine, in conditiile in care te vei tine de ele si vor merge intr-un ritm cat de cat alert (sa nu fie un meci la o saptamana, dar pana la urma faci cum vrei tu,sa nu intelegi ca te conditionez sau doamne fereste altceva). Sper sa ai in organizare macar jumatate din longevitatea mea. Iti urez multa bafta pe aceasta cale si daca ai nevoie de ajutor sa imi spui. Am 2 intrebari: 1. cate zile vom avea la dispozitie pentru a juca o etapa? 2. Crezi ca e o idee buna sa renuntam la telefon in conditiile in care f putini stam pe el din motive de job, facultate etc?

gvingi76 - eu am zis de la inceput ca nu ma intereseaza cine imi continua munca, gratis sau pe bani atat timp cat o face cineva. nu putem acuza pe unul dintre cei vechi ca nu s-a bagat la organizare, pentru ca fiecare e cu timpul si prioritatile lui, optiune care dpmdv trebuie respectata chiar daca nu prea se obisnuieste pe aici.

DanTe23- aberant e ca la cati useri sunt pe forumul asta care stiu sa dea din gura, nu exista nici o competitie care sa se compare macar cu a mea (nu vorbesc de rivalizat ca pana acolo e cale lunga), indiferent ca vorbim de fifa sau alte jocuri. rau de gura cum sunt eu, am creat un campionat pe care nu il mai regasesc la noi in tara decat la nivel de pgl unde totul e pe bani si chiar daca ai sansa sa castigi ceva sumele sunt mult mai mari de 10 lei la inscriere. e foarte usor sa vii cu propuneri atat timp cat doar iti plimbi degetele pe tastura iar munca il vizeaza pe altul. De cate ori am rugat sa ma contrazica cineva prin fapte s-a dat la fund sau a continuat sa faca ce stia el mai bine: sa abereze pe forum. Noroc ca mai exista oameni ca Monky, gvingi76 sau Seryaph (sa speram ca nu o sa dezamageasca) care vorbesc prin fapte.