Single post: Clubul Xbox 360
-
28-09-2012 21:42 #12997 SP
Senior Member
Deja �ncep să mă enervez. Este o insultă adusă membrilor acestei comunități c�nd vine cineva și aduce �n discuție jocurile piratate!
Nu �ți permiți, �mi pare rău, dar acest lucru nu este o scuză pentru a fura!
Lași țigările, mai lași din ieșirile �n oraș și o să vezi că �ți poți permite un joc-două pe lună chiar dacă nu ai un venit stabil sau te �ntrețin părinții. Există secțiunea de bazar, există magazine online �n străinătate care v�nd jocuri la prețuri decente. Nu trebuie să joci jocul imediat cum apare, dacă nu-ți permiți aștepți c�teva luni p�nă scade prețul astfel �nc�t să fie accesibil și pentru tine.
Cei care cumpără jocuri originale pe acest forum nu sunt plini de bani, nu �i dau afară. Sunt persoane care cu un salariu foarte mici pun deoparte lunar 50 lei pentru a-și lua un joc mai ieftin. De asemenea poți cumpăra jocuri și apoi să le revinzi sau să le dai la schimb pentru a obține noi jocuri.
Soluții sunt, doar că este mult mai ușor să ne văităm că nu ne permitem și găsim astfel cea mai penibilă scuză pentru a comite infracțiuni. Dacă eu am reușit să-mi iau consolă nouă, să-mi cumpăr 1-2 titluri pe lună, fiind student și neav�nd o situație materiale extraordinară, cu siguranță pot și alții.