referitor la aglomerarea jocului mie unul mi se pare foarte ok. multi v-ati obisnuit cu fifa-urile vechi unde tot jocul se rezuma la contraatacuri cu proportie numerica egala intre fundasi si atacanti (sau chiar cu o superioritate numerica a atacantilor) folosind pasa cu triunghiul. cand jucam 5-2-1-2 imi sareau o gramada in cap ca e cheat ca nu mai pot ei scapa singuri si nu mai au culoare sa le iasa suturile cu finess-ul de la marginea careului. degeaba incercam sa le explic ca in realitate nici o echipa nu ramane la 0-0 cu mai putin de 4 fundasi pe linia de fund (cu f mici exceptii) sau ca pe faza de aparare se apara si in 7-8 oameni. imediat imi sareau in cap ca asta se intampla in ucl unde e o miza dar vezi doamne la fifa nu e fun. pai ma baieti care va plangeti ca e jocul aglomerat, daca vreti circ jucati cu prietenii in amicale circ sau luati-va fifa street...

intr-adevar fifa 13 are destule probleme de rezolvat, dar pentru mine suturile puternice de la distanta, diminuarea ratei aberante de fructificari ale suturilor de la marginea careului cu finess de la fifa 12 si aglomerarea mult mai aproape de ce vedem in meciurile mari ale europei sunt niste plusuri extrem de mari fara de jocul precedent. prioritati-le pentru imbunatatirea jocului reprezinta pentru mine FT la fundasi care de cele mai multe ori este penibil de scriptat in favoarea atacantilor (si nu, NU TIN APASAT PE VITEZA pe faza de aparare) si freez-urile din meniuri.