Single post: Samsung Galaxy Note II vine in octombrie
-
Senior Member

Originally Posted by
tudyniuz
Nu imi place deloc cum arata, primul pare mai ok. Asta zici ca e din plastic de doi bani. Cel putin asa mi se pare, exact ca si S3.
Fix asa mi se pare si mie, Note-ul arata foarte ok, asta e mult mai rotunjior, probabil ca Samsung si-a schimbat look-ul la toata seria. Cred ca si procesul cu Apple a avut un rol aici, dar puteau sa schimbe altfel, nu sa-l faca bombonica.
In rest pare foarte ok, specificatii super high end peste tot, quad la 1.6, 2 GB RAM, ecran mare de tot
Poate n-ar fi stricat si o rezolutie un pic mai mare, 1366x768 cred ca ar fi fost mai ok, dar probabil din motive de cost si compatibilitate cu alte aplicatii mai vechi au pastrat standardul actual. Si ca tot am zis de "cost"... 700 euro? OK, atat costa si iphone 5, dar totusi... unde naiba se indreapta astia cu preturile?
Eu inteleg ca e mai performant, dar tehnologia evolueaza, la calculatoare/laptopuri preturile scad si scadeau si mai mult in trecut, desi erau tot mai performante, la telefoane de ce nu e asa? Ah, stiu, daca e cerere, de ce sa nu "cerem"? In fine, fiecare investeste banii in ce doreste, insa pe mine ma si sperie un pic ideea sa car dupa mine un telefon asa scump, riscul de a-l pierde, de a fi furat sau pur si simplu de a-l scapa pe jos nu e deloc neglijabil. Cu banii aia prefer sa-mi iau un telefon foarte ok (4-4.3", dual core) si o tableta de 10" buna.