Single post: iPad Mini
-
Admin
RaverX: Referitor la greutate, tu vorbesti din "auzite", eu vorbesc din experienta. Tu faci calcule matematice, eu iti spun cum e dupa o ora-doua de folosit o tableta pe care o tii in mana. Si vorba aceea, am avut "tablete" si de peste 2.5Kg. Da, la folosire indelungata, se simt si 100g, daramite 180. Unde mai pui ca 99%, la greutatea tabletei aceea vei adauga si un case (sau back-cover in cazul meu).
Referitor la atins ecranul cu mainile in cazul in care marginile ar deveni inexistente, iar vorbesti vorbe. Tu spui (cred ca la misto) ca "de aia e touchscreen ca sa atingi ecranul cu mainile", iar eu iti spun ca atata timp cat nu poti tine tableta ca pe un telefon (in causul palmei), nu ai cum sa faci asta fara sa atingi ecranul... ceea ce ar face o tableta useless. Singura modalitate prin care ar functiona ce zici tu, ar fi in cazul in care tableta sta pe un suport sau un dockstation si tu ai scrie de la tastatura, sau te-ai intinde ca sa apesi pe ecran (ori aceea nu ar mai fi tableta, ci laptop). Iti pun 2 poze ca sa vezi cum se tine o tableta, ca sa te edifici...
Si ca sa nu fim complet off-topic, eu ma uit pe "mock-up-urile" de la iPad Mini, si zic ca asa cum este marginea pe verticala, este spatiul minim care poate fi acceptat la o tableta... chiar si asa, cred ca va fi mai usor de folosit in mod landscape decat in mod portrait...