Single post: Xbox Smartglass vine odata cu Windows 8
-
Member
Si eu de-abia astept sa-mi pun Windows la toilet. Intotdeauna mi-am dorit un Blue Screen of Death cand trag apa!
Seriously dude, daca te uitai macar la 2-3 filmulete, inclusiv cel pus de Monky, ai fi vazut ca merge bine merci si pe Android iar Microsoft a facut demo-ul initial pe un Ipad. Asta pentru ca daca iti aduci bine aminte tableta lor cu Windows RT se cam bloca.
Daca luam la analizat ce face tipul respectiv pe Smartglass, nu inteleg ce este nou. Cu AirPlay faci aceleasi chestii, ba chiar mai multe. Si poti sa faci asta de cativa ani buni. Ba chiar poti sa te joci, sa-ti asculti muzica, sa-ti vezi filmele, sa te uiti la imagini, sa faci mirroring (oops, Smartglass nu stie asta). Wireless. Si pe langa asta mai ai XBMC, aTV Flash si altele.
Inteleg ca ei trebuiau sa gaseasca o contra solutie la Wii U, dar asta nu inseamna ca trebuie sa ne spalam creierul si sa ne luam toti "vai minunea de Windows RT". Eu unul, decat sa-mi pun mizeria aia de dreptunghiuri colorate (care mi-au stricat si Xbox 360-ul dealtfel), mai bine trec pe Linux sau Mac. Daca vroiam dreptunghiuri imi cumparam un smartphone ieftin cu Windows Mobile si ma simteam fericit.
Acum se poate spune ca in sfarsit si-a rezolvat Microsoft solutia la toate problemele. A scapat de resursele folosite la maxim cu ferestre transparente, grafica, taskbar-uri si toate cele. Practic a rezolvat problema eliminand orice urma de element grafic. Ma astept ca Windows 9 sa fie in mod text, ca sa ruleze si mai bine. Aleluia!