Si eu cred ca o sa mai rezist cu al meu Windows 7 (care are deja 2 ani si 5 luni de cand este instalat). Nu-mi place nici mie chestia cu "dreptunghiuri", dar poate cine stie... vor veni cei de la Stardock cu un Windoblinds capabil sa mai "infrumuseteze" peisajul (si iar ajungem la resurse mari folosite aiurea). Insa cred ca Microsoft face bine ceea ce face cu SmartGlass-ul. Normal ca va fi initial doar pentru device-urile cu Windows (ar fi fost culmea sa nu-si promoveze propriile nebunii). Insa avand in vedere "succesul" avut cu Zune, cred ca de data asta Microsoft nu va risca si va dori sa-si atraga cat mai multi clienti pentru noul lor store (pentru muzica, filme, canale tv). Ganditi-va ca a nu scoate aplicatia pe iPad, e ca si cand ar da "reject" din start la peste 100 milioane (da, atatea s-au vandut in 2 ani) de iPad-uri!

Asta fara sa punem la socoteala iPod-uri, iPhone-uri, Androids and stuff... Nu cred ca Microsoft va face aceeasi greseala ca si la Zune.

Anyway, citind ce a scris Snake si tudyniuz, cred ca amandoi sunt "extremisti". Unul vrea sa aiba pana si postere cu dreptunghi-uri ala Microsoft iar altul vrea ca si cel mai mic icon sa fie pigulit la maxim (pe Snake il cunosc si-i cunosc mania pt. detalii). Eu zic ca pot co-exista ambele tabere, pot colabora... eu sunt cam la mijloc. Windows for work, iOS for the rest, consoles for playing! Mai am si cateva mici device-uri cu Android, dar cred ca vor disparea in curand. Sunt prea inconsistente pentru gustul meu.

Eu de-abia astept sa vad cu ce va veni Sony... ca prea e liniste pe-acolo

---------- Post added 24-10-2012 at 07:09 AM ----------

Am aflat de ce e liniste la Sony (pe langa oameni dati afara - am scris aici despre asta): au fost hacked again! Damn!