Quote Originally Posted by LeGenD View Post
Dau o invitatie pe "moca"...pm care vrea
nu o da moca, mai bine o pui la licitatie . Glumesc, faci ce vrei cu ea. Eu ma gandeam ca s-ar cumpara destul de repede avand in vedere ca in urma cu doua saptamani eram dispus sa dau 50-60 de lei pe una . Am ramas eu printre ultimii useri care au facut rost de beta key.

btw. aseara m-am uitat la un prieten care se juca LoL si incercam sa il convertim sa se joace Dota. Nu-i de mirare ca nu vrea La dota trebuie sa cumperi scrool-uri pt teleportare, se bazeaza mult mai mult pe last hits, exista deny-uri, exista zi si noapte (deci vizibilitate redusa si unii eroi care au bonus la abilitati) si multe altele. Deci e un LoL mult mai greu . Da totusi imi place ideea aia de tufisuri in care te poti ascunde... poate o sa il incerc si eu odata sau de doua ori sa vad cat de bun as fi (avand in vedere ca am vreo 40-50 de ore de Dota 2 si cel putin inca atatea de Dota 1...desi alea erau pe vremuri).

Si nu in ultimul rand trebuie sa ii dau dreptate lui Xristina: Faceless Void nu e erou de incepatori. E destul de greu daca nu stii sa farmezi calumea