Asa cum am spus prefer sa dau o sansa produselor autohtone. Tot cercetind magazinele de saltele online am gasit ceva interesant "made in Romania".

Saltea Superortopedica
  • ferma, sustinand corect coloana vertebrala
  • compacta si robusta, fara niciun fel de efect de val sau balans
  • antialergica, fiind tratata impotriva acarienilor si mucegaiului
  • antistatica
  • absoarbe perfect umezeala care, datorita structurii saltelei, este complet eliminata prin peretii laterali
  • realizata in Romania, cu materiale de calitate, folosind cea mai noua tehnologie in domeniu, printr-un sistem de management integrat �n conformitate cu standardele ISO 9001:2008, ISO 14001:2005 şi OHSAS 18001:2008
Saltea LATEX
  • 7 zone de duritate ale saltelei, crează un suport ortopedic uniform pentru coloana vertebrală
  • asigură relaxarea totală pentru muschii �ntregului corp �mbunatatind circulatia sangelui
  • compacta si robusta, salteaua nu prezinta niciun fel de efect de val sau balans
  • fără micro-organisme, acarieni, bacterii sau alti agenti de alergii, astm bronşic
  • saltelele latex LuxSell au o reţea �mbunătăţită de canale de aer verticale şi orizontale, care garantează o bună aerisire a saltelei
  • excelentele proprietati izolatoare ale latex-ului asigură răcoare vara şi căldură iarna
  • saltelele latex LuxSell au huse detasabile cu fermoar
Probabil ca de una cu latex poate ca nu te apropii, pentru 160 x 200 costa 1.618 ron insa chiar si asa este tentanta pentru ca este integral din latex si are 20 cm inaltime, garantie 5 ani. La IKEA pentru inaltime de 18 cm platesti 2.000 ron (Sultan Engenes), de garantie probabil ca nu au auzit. Povestea continua si pentru salteaua ortopedica, la 902 ron pentru 160 x 200 cu 25 cm inaltime, caracteristicile le vedeti pe site, nu am dat c/p la tot ca deja era review . Iar la IKEA am gasit, tot pe 25 cm 160 x 200 la 1.100 ron (Sultan Hagavik).

Quote Originally Posted by MonkY View Post
P.S. De perne nu ai zis nimic. Ce recomanzi?
LuxSell pare specializat numai pe segmentul asta - asta este si motivul pentru ca i-am adus in discutie, imi inspira incredere magazinele specializate. Au cam tot ce ai nevoie saltele si huse, perne, pilote. Daca aveau si lenjerii pot spune ca era complet. Eu la perne oscilez intre perna Hipoalergica SuperBall - Microfibră Poliester 100% - lavabilă la 95� - 70 x 70 (36 ron) si perna Memory Latex - Tricot bumbac 100% natur - normala - 64 x 45 x 14 (138 ron). Cred ca perna hipoalergenica superball o sa cistige, imi place la nebunie cum arata (daca pozele or fi reale) iar pretul ... ce mai spun, il vedeti si voi .... 36 ron pentru o perna este haios.

Tot ce ar mai trebui este cineva care are deja si ne poate spune ceva concret, pentru moment este teorie. Eu oricum sint decis sa iau cel putin un set de perne si o pilota 4 anotimpuri de la ei. La ei am descoperit ca exista si asa ceva, am ramas in urma ce sa spun. Pentru mine este chiar stres pilota pentru ca-mi lipseste spatiul de depozitare, cu pilota asta pentru toate sezoanele chiar am rezolvat problema definitiv.