Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
L-am vazut si eu astazi intr-un magazin. Nu am fost in Applestore si aici aveau numai varianta pe negru. E intradevar foarte usor, ecranul pare mai clar decat la iPad 2. Ca viteza sincer nu am sesizat nicio diferenta intre Mini si 3. Umblam pe ambele in paralel. Ba chiar Mini a deschis niste pagini web ceva mai repede. Singurul lucru pe care l-as avea de comentat e materialul de pe spate. Daca mi-as lua Mini, sigur nu as i-as pune vreo husa. E superb la cat de subtire e. Dar raman niste urme de degete pe el, de zici ca e sticla. Nici pe 4/4S nu raman urmele atat de rau. Cand l-am comparat la grosime cu telefonul, mi-a dat impresia ca are jumatate din grosime. In rest, nimic nu mi s-a parut nou.

Pana de curand cand cineva zicea Mini, te gandeai la masina, in curand o sa ne gandim la tableta. Beemvee ar trebui sa dea Apple in judecata pentru nume
Spatele este ca si la iPod touch 5,si stiu din propria experienta ca daca mainiile mele is calde iar iPod-ul este rece,spatele se umezeste un pic.Nici eu nu-i pun case dar vreau ceva slip-in ca la 4S-ul meu.

Imi recomanda cineva o husa gen "ciorapei" iPod?

Mersi si scuze pentru hujack