Quote Originally Posted by awaytokill View Post
salut ! am avut un PS3 fat si a dat YLOD.as vrea sa imi cumpar unul nou.am vazut ca acum pe piata sunt slim si super slim.din cate am inteles super slim vine cu mai multi GB.asta nu prea ma intereseaza.ma intereseaza sa mearga jocurile pe el si sa nu mai dea YLOD. varianta slim da YLOD?(conteaza si modelul:160,320 GB?)
Modelul super slim nu prea inspira incredere,mai ales acel sistem antic parerea mea de a introduce cd-urilor plus materialele low cost folosite la super slim si e posibil sa ai anumite probleme la el tinand cont ca a aparut recent pe piata (vorba aia ,dupa ce apare un produs pe piata asteapta cateva luni ca sa se rezolve bugurile etc.
Cauta pe youtube diferite teste intre ps3 slim vs ps3 super slim si vei vedea ca modelul slim e mai silentios plus ca arata mult mai bine(parere personala) si nu iti lasa acea impresie de a iti fie frica de a umbla cu el.
Referitor la ultima intrebare,daca conteaza ce model e ,160,320gb sincer nu prea are importanta ca doar nu joci in acelasi timp 20 de jocuri ca sa ai nevoie de nu stiu ce spatiu si acelasi lucru se aplica si la filme(copiezi,te uiti ,stergi..) iar daca consideri ca nu iti ajunge spatiul cu mare usurinta poti sa inlocuiesti hardul(cu o investitie minima vei putea avea acelasi hdd,ca spatiu ma refer,cum e la varianta super slim).