Single post: Tigara electronica
-
Admin
ByTxxx: cred ca gresesti, ciggar-ul tine poate chiar mai mult de 15-20 de tigari. Au si ei un pic de dreptate insa. Sunt persoane care trag 4-5 secunde dintr-o tigara si altele care de-abia trag o secunda. Prima categorie este de obicei a celor care "trag in piept" si la care nu se potriveste sub nici-o forma estimarea celor care produc/vand eT-uri (fac si eu parte din ea). Celorlalti care trag foarte putin, sau care trag un fum la 10-15 minute... well, in cazul lor e posibil sa tina si 40-50 tigari ceea ce la mine ar fi echivalentul a 10-20.
Nu recomand spalarea rezervelor (asta ar fi chiar culmea zgarceniei) asa cum nu recomand nici spalarea atomizatorului. Desi Donely a zis ca a fost ok dupa ce a spalat atomizatorul, mie pana acum cei care au facut-o mi-au spus ca fie n-a mai functionat deloc, fie a functionat identic sau mai prost. Cat despre spalarea rezervelor, come on... e vreunul dintre voi care-si spala servetelele pentru a le refolosi ? Nu e igienic totusi. De-asta si vin sigilate. Vaporii rezultati din lichidul acela ajunge in organismul vostru totusi... Dar, fiecare procedeaza dupa cum considera ca e corect. After all, am vazut oameni fumand si chistoace de pe jos...