Single post: Useri neseriosi pe aria de Publicitate !
-
Member

Originally Posted by
Darkthor
Mai, nu stiu cum sa zic....omul are dreptate.
Desi personal cred ca este un pic pricions la treaba asta, s-a legat de ceva corect.
Si eu ma enervez cand cumpar ceva de pe ebay,si discut cu vanzatorul un pret....iar in invoice ma trezesc cu totul alta suma....in acel moment (si am si facut-o de curand), refuz invoice-ul.
In cazul de fata , ca amandoi sa fi fost corecti unul cu celalalt,el trebuia sa te sun de la posta sa iti zica cat este total,sa te astepti ca vine in loc de 106 ron ,110.
Cum s-a lasat un pic loc de discutie din ambele parti aicia si nici unul nu a pus cu virgula totul pe foaie, mi se pare usor exagerat unde ati ajuns cu discutia.
Sunt de parere ca ar fi trebuit sa ii trimiti scanata chitanta...aia 1.8 lei erau scanarea in sine a chitantei, si omul ,cred, sper, ar fi trebuit sa fie linistit.
Din pacate si el are dreptate, aca vorbim pur pe principiu...1 ban,1 lira,sau 1000 de ryali (pune tu ce vrei aici) sunt banii lui.
Eu recomand ca amandoi sa faceti pace, si, pe viitor, ca sa eviti astfel de pricinosi (fara suparare), sa suni in clipa cand esti la posta,si sa ii zici exact.Daca zice da ,atunci asta e.
Nu am mai avut nici o discutie referitoare la cat ar costa transportul deoarece el a spus clar ca il achita, eu nu aveam de unde sa stiu cat va fi acesta ... in fine.