Atentie la userul big.dude1223, nou aici, vechi pe computergames.ro kpyhere. Ma deranjat extrem ca e nesimtit, mincinos si stresant (impulsiv). "Consola vine la cutie, impreuna cu cablurile aferente, controller si un joc original." N-a vrut sa tirimita coletul in acelasi timp (e vb de un schimb si fiecare isi plateste curierul) doar dupa ce primeste pachetul In schimb, mi-a trimis un controller Hama de f'o 30 ron si lipsa joc. L-am sunat si l-am intrebat unde-i controlerul original si a spus ca ala e controllerul si ca daca era DS3 sau sixasix specifica. Hai frate, serios ? Inainte sa ajunga coletul lui la mine, mi-a dat un pm sa-i dau iban ca sa-mi trimita 20 ron contravaloarea pt curiere ca el a uitat banii in casa, iar curierul se grabea. ok, nimic de zis, dar transportul a costat 40 ron. 1 din cauza greutatii, iar 2 din cauza ca a fost livrat sambata (nu e vina mea). Indidgat de faptul ca incerca sa ne prosteasca cu controllerul i-am spus sa-mi trimita obiectul inapoi, eu p'al lui si de data asta sa plateasca el trasportul pt abele pachete cum am facut si eu. Vazand ca strategia lui nu da roade, a zis ca va cauta sa cumprere un controller original si jocul promis. In scurt timp, am primit prin curier platit de el (reprosand asata cu sule si trambite), un sixaxis si jocul (fifa 9, pe mine nu ma interesa jocul, ci un controller). bineinteles ca sixaxis-ul e foarte uzat, dar in urma discutiilor ma aseptam la asta. Cred ca-l avea prin casa. Totodata, i-am spus ca-i trimit controller-ul hama ca nu-mi foloseste si sa-mi trimita cei 40 ron pt transport si mi-a zis sa pastrez hama in schimb. wtf?! r u for real ? Mi-a facut atatia nervi, incat am zis ca ma urc in primul tren pana la Cluj si-l spanzur cu cablul de la controller. Scuze pt exprimarea incoeerenta si sper ca v-ati amuzat, caci eu nu. Asadar, de evitat individul.