Problema cu cartusele de schimb este ca nimeni de la noi nu aduce (sau cel putin eu nu am gasit/vazut) cartuse goale pe care sa le umpli cu ce aroma/tarie vrei. 90% din oferte sunt cu tabac regular High. La foarte putini am vazut ca mai aduc menta si poate alte "specialitati" dar si alea 90% sunt high. Asa ca eu care vreau sa scap de nicotina trebuie mai intai sa golesc cartusul si dupa asta sa pun ceva mai slab sau alta aroma... O alta solutie gasita de mine este sa scot "incarcatura" si sa o inlocuiesc cu una home-made. Cel mai bun material testat de mine este un material utilizat la filtrele din acvaristica (le gasiti la magazine de acvaristica sau la Hornbach). In afara de textura care este foarte OK, sunt si sigilate si cat de cat sterile sau macar fabricate din materiale care in timp nu se descompun si nici nu elimina cine stie ce substante. Pentru cine nu stie pestii sunt foarte sensibili la orice subtanta chimica: mie mi-au murit cativa pesti (neoni rosii) pentru ca un prieten doar a stins tigara in acvariu... Aceste filtre sunt de diverse forme/dimensiuni si seamana ca si aspect cu filtrale de la hotele de bucatarie sau materialele utilizate la confectionat captuseli la haine de iarna. Lauti cel mai mic care va va ajunge pentru un an.
Aceasta "tehnica" insa duce la "scumpirea" solutiei. Dar revin la teoria mea ca nu m-am apucat de eT ca sa fac economie ci pentru sanatate si unde am "fumat" banii de cateva PS3 merge sa mai "aburesc" si niste PSP-uri