Single post: Useri neseriosi pe aria de Publicitate !
-
Admin

Originally Posted by
razu
am stabilit detaliile
tranzactiei pana in punctul in care
ciprianu trebuie sa-mi dea iban/nume pt a-i vira banii in cont. in mai putin de 12 ore, mi-a trimis urmatorul pm:
aveam impresia (si ce-i drept, cu exceptia unui singur alt user de pe forum, mi-a fost intru totul confirmata) ca incercam sa ne inconjuram pe forum doar de oameni seriosi si mi se pare josnic sa incepi o tranzactie cu cineva doar ca sa eviti persoana respectiva dupa si sa lasi balta toata treaba pentru ca nu-ti convin termenii, mai ales ca ciprianu nu mentioneaza nimic de prioritate pentru cei din Bucuresti.
as dori sa se ia masuri, macar cat sa fie adus la cunostinta ca e un user neserios si nu respecta termenii unei tranzactii.
Din pacate aici nu avem ce masuri sa luam, pentru ca ciprianu a specificat clar in threadul de vanzare "predare personala in Bucuresti". Eu de acolo inteleg ca nici macar nu trimite in provincie (decat daca reusiti sa va intelegeti voi asupra acestei modalitati).

Originally Posted by
Caponescu
Salutare am si eu o problema cu userul Florin85.
Am avut un joc la vanzare(
http://www.consolegames.ro/forum/f90...y-pack-pt-ps3/), spune ca doreste jocul, il pun la posta apoi primesc urmatoarele mesaje:
Daca voi considerati ca 1.8 lei este o smecherie ma puteti bana.
Transportul a costat 8.22 lei, trimit poza cu factura respectiva unui moderator daca este necesar.
Aici mesajul in care se angaja sa plateasca el transportul:
Nu este vorba de cei 10 lei (rotunjiti) pe care i-am pierdut, dar am o singura pretentie de la colegi, sa fiu tratat cu acelasi respect cu care ii tratez si eu.
Rog un moderator sa analizeze situatia si sa ia masurile necesare, multumesc.
Am citit tot ce a avut de spus fiecare, si sincer... nu am gasit nicaieri unde Florin85 sau Caponescu au stabilit pretul final al joculu, pret care sa includa si transportul + ramburs (motiv pentru care nu vad de ce Florin85 a refuzat coletul). Eu vad ca ati stabilit pretul ca fiind "100 + transport". Iar pretul de transport nu-l stabileste Caponescu, ci Posta Romana (sau curierul). Prin urmare, Florin85 a gresit aici, refuzand sa achite pretul postei. Mai ales ca totusi vorbim de 1.8 LEI.... suma pentru care, datorita refuzului, va ajunge sa-l coste pe Caponescu aproximativ 20 RON (transport dus-intors).

Originally Posted by
Florin85
Ok .. da aia 2 lei sunt banii mei /munciti de mine nu ai tai( nu ai avut nici un drept sa ii primesti) aia m-a deranjat pe mine . Si atunci am refuzat pachetu.
Ai dreptate aici ca sunt banii tai, si poti face ce doresti cu ei. Insa data viitoare nu il mai asigura pe celalalt ca platesti tu transportul din banii tai, dupa care sa evaluezi daca Posta Romana ti-a pus pretul corect sau nu. Putea fi vorba aici si de 0.5 RON diferenta, dar ai fi avut dreptate doar daca ti-ar fi cerut 100,5 RON in loc de 100 RON. Voi ati batut palma pe 100 RON + transport. Nespecificand cat este transportul, putea fi si 50 RON... trebuia sa-l achiti. Din banii tai, desigur!
Sorry, vei primi warning pt. Neseriozitate... si sper sa nu se mai intample a doua oara. De-asta repet pentru fiecare... respectati intelegerea cu care ati fost de acord (fie ca e vorba de PM fie ca e vorba de un thread). Ca sa va dau un exemplu... eu am vandut un joc unui user cu 30 RON (cu transportul platit de mine), am trimis prin curier (trebuia sa ma coste aproximativ 10 RON), dar pentru ca userul statea la nu stiu cati km de cel mai apropiat punct de livrare al curierului, well... livrarea a costat 38 RON. Am pierdut bani (da, tot asa erau, ca in cazul lui Florin85, banii mei), insa mi-am respectat partea mea de intelegere. Consider ca asa ar fi trebuit sa se intample si aici, mai ales ca era vorba de 1.8 RON.