Single post: iPad 3 & iPad 4 - The New iPad
-
Admin

Originally Posted by
mark
Daca as avea bani eu as face colectie si de la Apple si de la competitie.

A fost o perioada in care am incercat chestia asta (smartphone iOS, tableta Android, smartphone Android, Windows, Linux, etc.)... e fun o perioada, dupa care incepi sa te plictisesti si sa te enervezi tot facand switch intre device-uri, OS-uri. Ajungi sa te intrebi unde ai lucrat chestia aia, unde ai pus chestia cealalta... mai incurci patch-urile si problemele intre ele. Plus ca sunt "Universuri" diferite si nu prea se pupa unele cu altele. Si mai ajungi sa si platesti prea mult doar ca sa ai ceva si pe iOS, si pe Android, Windows, and so on.
Da, de colectie... si mie mi-ar place, sa le am pe toate, and then some (imaginati-va ce prototipuri si nebunii are acasa un ceo de la Apple sau Google)...
In alta ordine de idei, al meu iPad 4 a ajuns azi la service. Sa vedem daca se tin de cuvant si mi-l schimba maine... Intre timp, cateva mici rezultate la testele iPad 3 vs iPad 4 (ambele 64GB cu cellular):
Test de fisiere via WiFi pe un router de 2 lei:
WiFi File Transfer - HUAWEI Romtelecom - 300MB File - iPad 3: 03m 30s
WiFi File Transfer - HUAWEI Romtelecom - 300MB File - iPad 4: 04m 26s
Concluzie: dupa cum se vede, iPad 3 a stat mult mai bine pe routerul varza... chiar m-a mirat!
Test de fisiere via WiFi pe un router Asus RT-N66U:
WiFi File Transfer - Asus Dual Band - 300MB File - iPad 3 01m 08s
WiFi File Transfer - Asus Dual Band - 300MB File - iPad 4 00m 47s
Concluzie: iPad 4 e ceva mai rapid la transfer in dual band, dar totusi nu e atat de mare diferenta precum in primul test.
Test de temperatura (cu infrarosu):
Max temp iPad 3: 37.8 Celsius in cel mai cald punct; 33,4 Celsius pe ecran
Max temp iPad 4: 38.8 Celsius in cel mai cald punct; 35.8 Celsius pe ecran
Concluzie: iPad 4 se incalzeste cu 1-2 grade mai mult decat iPad 3
Restul testelor cand vine de la garantie. Dar pe scurt, cu aceleasi date, iPad 4 a bootat cu 25 secunde mai rapid. In teste sintetice (gen Linpack, Geekbench 2), iPad 4 da intre 2-4 ori mai bine. Voi posta date exacte as soon as possible (ca duda, l-am dus la garantie si am uitat sa transfer screenshot-urile de pe iPad 4
)