Single post: Ultimul joc devorat
-
16-12-2012 16:37 #3086 SP
Member

Originally Posted by
b615dub
Assassin Creed's II

100% completed. Nota 9.5/10
Desi threadul se numeste "Ultimul joc devorat", ACII a fost pentru mine mai mult savurat pe o perioada destul de lunga de aprox. o luna (nu prea am timp liber, facultatea asta). A fost o continuare foarte palpitanta a primei parti (care nu prea m-a atras) cu o actiune foarte intensa si un story line captivant, cu o dorinta imensa de razbunare.
I-am acordat "doar" 9,5 datorita trofeului "In memory of Petruccio" cu toate penele lui imprastiate aiurea prin oras. Si tot la nemultumiri intra si un caracter (nu-mi vine acum in minte numele) enervant regasit in toate orasele si avand acelasi rol de a te scoate din sarite. Este vorba de un personaj ce canta la o mandolina si se baga in sufletul tau cand iti vezi si tu de viata ta de assassin si nu scapi de el pana nu-i arunci niste galbeni.
Despre grafica n-am ce zice, este perfecta (pe ledul meu de 32") si sunetul perfect, se auzea fiecare tigla calcata pe de acoperisuri. Inca un + ar fi introducerea in anumite dialoguri dintre personaje a limbii italiene, mie chiar imi place. Fraza principala "Resquiecant in Pace" si inca de la inceputul povestii, "spingi=impinge" n-am sa uit cuvantul asta 
Cam atat despre ACII abia astept sa incep o noua poveste a assassinilor din ACB