Single post: De ce sa nu iti modezi consola!
-
Senior Member
De apreciat gestul pe care il faci, de la acea mentalitate de a-i convinge si pe altii sa-si modeze consolele, in timp am ajuns sa recomand nemodarea consolelor. Eu inca posed acest viciu-tampesc, desi constientizez ca modarea iti scade substantial din experienta pe care o ofera un joc, cu rusine marturisesc ca eu inca fac parte din acea categorie de oameni care trage industria in jos, acele uscaciuni ale padurii.
Scuza mea penibila ar fi comoditatea probabil, este mai comod sa ai un joc in 30 de minute DAR in acelasi timp intervine rutina, in 80% din cazuri mi se intampla sa aprind consola, intru intr-un joc, ies dupa 2 minute de gameplay, incerc inca 2 si asa nu reusesc sa ma joc mai mult de 20 de minute, depasesc situatia asta doar in unele cazuri rare(fc3, hitman...)....si asa cand tu zici ca economisesti sau esti mai smecher decat cei ce dau banii pe jocuri, uite ca e tocmai invers, tu pici in plasa, cand ai o lista cu ~100 de jocuri te plictisesti instant, jocurile ajung sa nu-ti mai placa dar daca te joci 1 la o luna fara indoiala treaba va sta cu totul altfel, m-am intalnit zilele trecute cu un tip sa-i vand un joc, tipul a batut jumatate din Bucuresti sa ia un joc pe care eu nici macar nu am avut curiotatea sa il incerc, se vedea dupa el ca o sa il devoreze si o sa se bucure la maxim de el, lucru care mie mi se intampla extrem de rar...
Imi doresc din adancul pasiunii pentru gaming ca generatia urmatoarea sa nu mai aiba vreo vulnerabilitate.