Ce ziceti dc un admin/moderator va verifica zilnic sau la 3 zile posturile din rubrica de vanzari. Vanzatorii care nu au premium/vip activ li se da o perioada de gratie de 3-4 zile pt plata membershipului - dupa care li se rade thread-ul. La a2a abatere - bann. Mi se pare cel mai elegant asa, dar trebuie sa avem un moderator/admin dornic sa fie Judge Dredd pe bazar - eu ma ofer (cel putin o luna de proba - acum de sarbatori), dar nu e tocmai etic ca si eu mai am threaduri pe bazar. Any other volunteers?!

1. De asemenea o alta sursa de venituri ar fi vanzarea de subscriptions pt PSN/XBOX/WARCRAFT, whatever MMORPG - dar nu stiu cat de usor se poate obtine un parteneriat cu providerii si evident ca ne trebuie capital pt investitia initiala.

2. Thread-ul de 'Jocuri cu preturi bune' limitat doar pt premium users. La fel si cel de coduri zavvi/thehut. Oricum am vazut ca majoritatea celor care doneaza coduri sunt tot premium users, dar altii le folosesc si nici macar bun simt n-au sa multumeasca.

Pe mine chiar nu ma deranjeaza dc din 29.000 de useri, ramanem doar 500-1000 dar care sunt ok si sunt in stare sa doneze 5-10 euro pe an. Cand va fi cazul si vom avea buget in avans pt 3 ani - putem sa-l facem public din nou.

DAR, avand in vedere ca practic avem monopol si e singurul forum serios ce vizeaza doar consolele, regulile monopolului s-ar aplica usor si ar fi intelese - gen taxa de membership pt. oricine. Evident este necesar un fine tunning la perioada de subscription, costuri si 'libertati'. Plus ca e cool sa stii ca faci parte dintr-un grup mai restrans de oameni.

Ma bucur ca sunt implicati destul de multi in discutie - sper sa ajungem la un numitor comun pana la sf. anului (macar o majoritate dintre noi pt ca nu va fi nicioadata consens).

Cheers,
L.

P.S. As conditiona accesul si pe Ghidul Cumparatorului sau pe Pune o intrebare/primeste un raspuns. Stiu ca romanii sunt ahtiati dupa 'GRATIS' dar totusi 5-10E pe an, tot aia e - si esti la zi cu toate discounturile/ofertele si ai tot suportul necesar.