Single post: Ultimul joc devorat

1. #3093 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar
    Ultimele 3 saptamani.

Sleeping Dogs

+ Storyline
    + Grafica
    + Gameplay
    + Hong Kong
    + Personajele
    + Diversitatea misiunilor
    + Cazurile
    + Conflictul interior al lui Wei Shen
    + Being undercover
    + Extrem de dur pe alocuri
    + Imprevizibil
    + Relativ lung

- Banal overall (exceptand anumite intorsaturi de situatie)
    - Finalul

Mi'ar fi greu sa spun ca merita jucat,pe mine nu m'a atras cu nimic in mod deosebit. Ce reuseste,totusi,sa mai elimine intr'o oarecare masura banalul prezent pe parcursul intregului joc e faptul ca are anumite parti foarte dure,care mi'au creat pe moment o adanca stare de regret,facandu'ma sa ma simt oarecum legat de personaje. Povestea a reusit sa ma tina in priza,deoarece eram curios ce va alege Shen sa faca pana la urma. Dar in rest,nu mi s'a parut nimic special. E o mare greseala ce fac anumiti oameni,in sensul ca nu mi se pare normal sa compari Sleeping Dogs cu Grand Theft Auto. GTA e cu totul altceva,s'a vazut o munca extrem de serioasa in fiecare joc al seriei. Iarasi,Square Enix contra Rockstar...In fine,e amuzant.

7.5/10

Dishonored

+ Storyline
    + Grafica
    + Gameplay
    + Corvo
    + Multiple posibilitati de abordare
    + Pe stealth,e de prima clasa
    + Puterile
    + Upgrade-uri
    + Locatiile
    + Misiunile secundare
    + Rejucabilitate MAXIMA
    + Posibilitatea anumitor alegeri
    + Anumite momente

- Scurt
    - Linear

DA,DA,DA. Dishonored e un deliciu. De foarte mult timp nu am jucat un joc atat de bun. I enjoyed every single minute of it. Stealth e splendid,actiunea de a te teleporta langa inamic,a-l lua,a-l arunca in primul tomberon etc. Chiar nu e un joc care sa merite un playthrough high chaos,cred ca si'ar pierde tot farmecul. Puterile sunt fenomenale,foarte variate si extrem de utile in orice situatie. Imi place mult povestea,desi,fara vreun motiv anume,o detestam pe Emily. Locurile sunt foarte prielnice unei abordari stealth,mereu intunecate,zone destul de restranse,o atmosfera sumbra...ce sa mai. Esti un asasin cu acte. Anumite misiuni ofera si alegeri,e adevarat ca nu sunt multe,dar chiar sunt un plus insemnat al jocului. Putine lucruri ar fi de reprosat,aici ar intra durata destul de scurta a jocului,cred ca un speedrun ar dura maxim 6 ore. Dar jocul nu iti da voie sa faci asa ceva,te invita sa il explorezi din plin. Adevarul e ca ma asteptam la ceva de dimensiunile Fallout-ului,insa nu a fost cazul. Chiar si asa,mi'a luat peste 20 de ore incercand sa fac tot,sa iau toate collectible-urile,sa fac toate misiunile optionale etc. Dishonored e unul dintre jocurile care ma va face sa imi amintesc de 2012.

9.5/10

Max Payne 3

+ Storyline solid
    + Grafica
    + Gameplay
    + Max Payne
    + Toata nebunia cu familia Branco
    + Capitolele in care sunt evocate intamplarile din trecut
    + Armele
    + Inamicii
    + Frecventele intorsaturi de situatie
    + Gandurile lui Max
    + Se pastreaza unele elemente din primele jocuri

- Noir feeling ? Zero
    - Mult prea colorat
    - Cut scene-uri
    - Lipsa Monei

E un joc la care chiar as fi vrut sa scriu mult mai mult,dar nu m'am asteptat niciodata sa fie atat de diferit fata de primele doua jocuri ale seriei,care sunt niste frumuseti. Imi place noua alura a lui Max,partea a treia e cea in care e deja resemnat complet,ducand o viata mizerabila guvernata de vicii (alcool si tutun) si inconjurat de oameni care ii displac total,dar pentru care e nevoit sa lucreze. Personajul in sine e fenomenal ca mod de gandire,avand o gramada de etape introspective care ii adancesc acestuia durerea. Modul in care isi nareaza povestea e exceptional,povestind actiunea si totodata lansand niste pareri personale cu privire la ce se intampla,de cele mai multe ori condimentate de un umor acid,care ii accentueaza acestuia nefericirea.
    sunt un mare plus al povestii. Momentele in care se intampla lucruri neasteptate sunt frecvente. Desi e altceva,e imbucurator faptul ca anumite lucruri din primele doua jocuri sunt prezente si aici,cum ar fi painkiller-urile (Thanks God) si slow-motion-ul in care Max se arunca. (nu stiu cum se numeste Nu mai e noir deloc,la prima vedere,pare un shooter comun al zilelor noastre. Prea multa culoare,prea multa viata,prea ... prea altceva. La cut scene-uri mi se pare ca s'a facut cea mai mare greseala,inlocuindu-le pe cele de tip comics insotite de un instrumental care exprima toata durerea din lume cu niste flash-uri oribile,mai mult decat deranjante pentru ochi. Cred ca e una din schimbarile majore pe care le'a avut seria de suferit.

Overall,e un joc foarte bun,se vede ca Rockstar nu isi lasa amprenta pe produse mediocre,dar chiar m'as fi bucurat sa ramana Remedy la butoane.

9.0/10
    Attached Images Attached Images sleeping-dogs-finishing-move.jpg sleeping-dogs-poster.jpg dishonored3.jpg 2280462-dishonored_wallpaper_1.jpg max-payne-3-2.jpg 2245347-max_payne_3_artwork_09.jpg