Cred ca sunt nevoit sa dau primul reply (dar daca vrea cineva code-ul, i don't mind)... pentru ca mi-am calcat pe suflet si am cumparat toate episoadele (well, 2-5) din The Walking Dead. M-a prins rau de tot, si m-am simtit ca si cand m-as fi uitat la serial, cu "mica" diferenta ca in functie de actiunile mele se schimba scenariul. M-am enervat tare rau insa (si am rejucat anumite pasaje chiar si de 5 ori), incercand sa salvez anumite personaje... fara succes din pacate. In final cred ca e ceva normal, scenariul nu poate fi atat de libertin incat sa-ti permita orice/oricum/oricand.

Mai mult, cred ca daca ai reusi sa-i salvezi pe toti, unde ar mai fi acel feeling de "disperare" si "agonie" caracteristic unui joc/film post-apocaliptic? E un joc care cred ca a meritat cu adevarat titlul de GOTY (mai am un episod), si care sper sa fie continuat. Imi place la nebunie faptul ca pe langa ca e un joc, e un film... si totodata iti da feelingul ca te uiti la o banda desenata (din care are si originile de fapt). Superb!