Quote Originally Posted by darkpaul13 View Post
Nu inteleg.si atunci cum exista magazine de inchiriat jocuri? totusi traim in romania si nu cred ca politia de aici are habar de asa ceva.
E un risc pe care cine doreste si-l asuma. Chiar si in Romania, necunoasterea legii nu absolva pe nimeni de vina. Isi poate face firma de inchirieri, sala de jocuri... insa va fi ca o bomba cu ceas. E suficient un singur client nemultumit, ca sa se aprinda fitilul acelei bombe. Just sayin'...

---------- Post added 29-12-2012 at 01:30 PM ----------

Si daca tot se cere un sfat... cred ca in mod legal poti face asa: Nu ceri bani pentru jocuri (ora de jocuri sau cum se procedeaza)... ci practic iti faci un club. Clubul respectiv iti pune la dispozitie metode de "relaxare", printre care si consolele cu jocurile respective. Iar tu taxezi pe "ora de club", si nu pe ora de gaming. In felul acesta, nu cred ca incalci partea cu "unauthorised rental & pay for play". Pentru partea de "unauthorised public performance", well... aici poti face accesul la club pe baza de membership (card de acces or something), si in felul acesta... nu mai e public, ci private. Again... just saying. Aici cred ca te poate ajuta cel mai bine un avocat si un contabil bun. Bafta!