Single post: Gorilla Glass 3 - acum cu 50% mai rezistenta!
-
Why so serious ?
Nici eu nu tin telefonul in buzunar decat singur. Culmea e ca-l sterg cel putin odata pe zi cu carpa fina si in rest, nici macar cu camasi (doar cu tricouri de bumbac). La iPhone4, in urma cu 2 ani, l-am sters pe la 10 dimineata si pe la 12-1 m-am uitat la el (desi l-am tinut doar in buzunar si pe bioru in dock) si avea o zgarietura de app 1 cm si destul de adanca deasupra ecranului.
SGS2-ul fratelui meu (care are solutii pentru sters si nush ce material textil special pentru el) si nu-l tine decat in buzunar sau pe un material textil pe birou, s-a trezit brusc cu o zgarietura de app 0.5 cm destul de adanca pe ecran.
Iar prietenul cu One S si iPad3, singura explicatie pe care o poate da la ambele, e ca s-au zgariat de la unghie (desi nu avea unghiile mari) pentru ca in mod clar nu avea cum altfel.
Si daca un asemenea extra super mega Gorilla Glass 15, rezistent la indoituri si socuri se poate zgaria cu o banala unghie, din punctul meu de vedere, poa sa puna plastic ordinar sau sticla, ca asta in mod clar nu face fata.