Single post: PlayStation 4: Nici nu s-a lansat si deja e urat de gameri
-
Member
Nintendo nu are aceste restrictii.
Daca MS si Sony vor implementa acest sistem....ghici cine va castiga si aceasta generatie ?
Consumatorii nu sunt asa de prosti cum ii crede cei de la Sony. Majoritatea consolistilor sunt tineri ce nu au venituri suficiente cat sa-si permita mai mult de 2-3 jocuri pe an. Hell, nici pe forum nu stiu cati isi permit sa cumpere 3 jocuri cu 200 lei pe an.
Singura sansa a acestui sistem e ca preturile la jocuri sa scada drastic (ma indoiesc).
Oricum din partea mea sa implementeze ce sistem vor ei, pentru ca eu voi vota cu banii. Vor sa faca toate jocurile account bound ? Foarte bine, imi iau un Wii U sau imi cumpar alte gadgeturi si ma las de console-gaming.
Exemple clare:
Playstation Vita - S-a vandut worldwide in 4 milioane de exemplare ! (din care probabil 2 milioane doar in Japan). Un real succes. Evident se bazau pe faptul ca consumatorii sunt prosti si dau 60$ pe un card de 32 gb si 40-60$ pe un joc de Vita (cand pe iOs/Android cumperi 60 de jocuri). Iar oamenii au votat.
Blizzard - Eram mare fan, dar jocuri account bound de care nu poti scapa + cateva epic fails la pret de retail m-au facut indiferent.