Salutari. Bine v-am gasit.
Sunt nou membru Xbox LIVE (momentan sunt free member) si as avea cateva nelamuriri. Atunci cand am facut gamertag-ul am rugat pe cineva sa ma ajute si spre rusinea mea nu am fost foarte atent la ce a facut, dar stiu sigur ca nu au fost completate prea multe campuri (doar e-mail, region<UK> si parca state<England>).
Din ce am inteles, in momentul de fata nu se poate face gamertag cu Country/Region ROMANIA, pentru simplul motiv ca nu avem aceasta optiune (CORECT???).
OK. In acest caz vreau sa intreb urmatoarele:
1. Am comandat un cod pentru Xbox LIVE Gold membership pt 3 luni si ma gandesc ca atunci cand voi introduce codul imi vor fi cerute date de contact (Billing??). Pot sa trec adresa de Romania? Mai mult, pot schimba regiunea gamertag-ului?
2. Chiar daca pot (sau nu) schimba regiunea si voi trece Romania, voi putea cumpara si/sau download anumite chestii de pe market? (am patit ceva asemanator cand am cumparat HDD-ul original Microsoft: nu am putut descarca jocul oferit gratuit pentru ca "nu este disponibil" in zona mea, deci GeoIP cumva???)
3. Daca atunci cand iau Gold vreau sa fac un gamertag nou, pot sa import setarile si achivitatea de la cel vechi?
Va multumesc anticipat pentru rabdare si pentru suport.
P.S.: sunt sanse sa fie Live disponibil si in Romania in curand?