Quote Originally Posted by MonkY View Post
"Halul" acela de titlu presupune faptul ca persoana care citeste a invatat limba romana la scoala. Daca dupa un nume propriu ( Intel ) urmeaza doua puncte ( : ) se intelege ca urmeaza un citat. Iar daca Intel renunta la a mai fabrica desktop products, spunand ca se orienteaza spre ultrabook-uri, tablete si NUC-uri... asta nu inseamna ca pentru ei desktop-ul nu mai conteaza? Sau ca a "murit"?
Nu, limba romana de la scoala spune ca citatul este incadrat intre ghilimele. "Două puncte anunţă vorbirea directă sau o enumerare, o explicaţie, o concluzie şi marchează totodată o pauză, în genere mai mică decât pauza indicată de punct."

Realy Sherlock!?! [...]

Am rugamintea pentru cei care posteaza doar de dragul de a posta ca macar sa se documenteze un pic inainte de a posta chestii atat de categorice, (care de fapt sunt doar opinii personale complet nefondate). Iar cei care au ceva impotriva modului in care scriu, sunt bineveniti sa scrie stiri mai bune si mai bine documentate.
Uite quote din primul post, "cei de la Intel au afirmat ca in aproximativ 3 ani vor opri complet productia de placi de baza pentru desktop PC-uri". Eu am raspuns exact la ce se spune in OP, ca vii tu acum cu citate din alte surse care nu apar in OP, nu-i problema mea, poate trebuia sa scrii mai detaliat acolo.