Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Ni no Kuni: Wrath of the White Witch
-
manfurismojive
Desi nu sunt un mare fan al JRPG-urilor tb sa recunosc ca jocul asta mi se pare interesant si placut de jucat. Pare sa fi fost facut cu suflet si pasiune de a spune o poveste frumoasa si a-l juca cu placere.
Am incercat demoul in weekend si mi-a placut atmosfera jocului,stilul artistic,dar la gameplay nu m-am prins asa bine cum functioneaza. Eu stiam ca jocurile astea in general erau turn based, insa la asta nu e pauza intre actiuni de atac sau aparare e totul real time si devine cam haos cand is mai multe personaje implicate in batalie. Nu stiu asa mi s-a parut mie cel putin,poate fiindca nu sunt obisnuit cu genul asta.
L-as cumpara si eu,dar nu stiu cum m-as descurca mai incolo cand bataliile devin mai dificile,asa contra 1-2 inamici ma descurc
Astept ceva pareri mai incolo de la niste colegi forumisti daca si-l cumpara careva despre cat de dificil e jocul