Salut,
Am si eu nevoie de ajutor, poate are cineva habar de ce se intampla ceea ce mi se intampla. De Craciun am cumparat un ps3, mi-am activat contul de PSN si m-am apucat sa butonez. Am aflat instant despre PS Plus si am incercat sa imi fac cont.
Dupa ce m-am chinuit de mi-a venit rau sa bag bani in wallet-ul PSN, m-am lasat pagubas, deoarece Sony se pare ca nu imi vor banii. Dar am perseverat, caci chiar am vrut PS+. In timpul lunii gratis de PS+, mi-am comandat de pe amazon.de un card Sony pentru un abonament pe un an. Azi mi-a venit, dar, surpriza (!), "The code you entered may not be correct or may no longer be valid." Dupa ce am verificat codul de 10 ori (scris cu caps si fara caps), si am verificat data de validitate (care expira in dec 2015), am ajuns la concluzia ca ori nu fac eu ce trebuie, ori rahatul ala de cod nu e bun.
Asa ca va intreb pe voi, daca, oare, aveti vreo idee de ce trebuie sa fac pentru a putea activa subscriptia la PS+?

Mentionez ca am contul facut pe adresa mea din Irlanda, iar cardul asociat contului este tot unul de Irlanda.

Va multumesc,
Parfe