Mythul: eu am avut tablete cu Android (si am renuntat, n-am mai rezistat). In plus, imi vin de la clienti cu probleme... deci imi mai "clatesc" ochii cu ele. Si vine seara, si tot la al meu iPad ma intorc

Referitor la citit de pdf-uri, reviste si chiar si anumite site-uri... Nexus 7 nu se va putea compara niciodata, nici macar cu un iPad Mini (daramite cu un iPad 3/4). Si asta nu se intampla datorita rezolutiei... ci din cauza ratio-ului. Cei de la Apple au stiut ce au stiut cand au folosit acest ratio in portrait mode. Cei care sunt abonati (ca mine) la o groaza de reviste... vor da cu Nexus 7 (sau orice alta tableta de 7") de pamant. Nu poti sa citesti aproape nimic (decat daca ai 20/20 vision si ochi de vultur)... si 95% din timp stai in zoom mode. Si chiar si atunci, faptul ca e prea mic pe latime, e criminal. Pentru mine, poate sa aiba 12 core-uri si sa fie la 5Ghz... dar ratio-ul ala ma termina. E foarte bun pentru mobilitate, nu zic nu... dar cand vrei sa stai sa citesti ceva care are nevoie de un ratio cat mai apropiat de un A4, e crima si pedeapsa. But maybe that's just me...