Single post: Ultimul film vizionat / Recomandari filme

1. #3727 SP
    Senior Member Malach HaMavet's Avatar
    filmele pe care le-am vazut in ultima perioada:
    KungFu Dunk 7/10 m-am distrat uitandu-ma la el... daca va placut Shaolin Soccer atunci si asta o sa va placa!
    Tiger Cage 6/10 Primul film in care il vad pe Donnie Yen murind dar filmul a fost interesant...
    Psycho (1983) 1.5/10 copie ieftina a filmului si sincer mai boring decat originalul... Macar acolo actorii erau mai credibili aici nu e nimic interesant sau captivant
    Psycho (1960) 5/10 Poate ca am vazut Hitchcock (2012) ma facut ca prima vizionare in viata mea a filmului, sa fie una nu foarte impresionanta! Dar nu stiu la fel ca si Seven Psychopaths pur si simplu parca nu ma impresionat sau mi-a pasat de elTaiChi Hero 7/10 La cat de mult mi-a placut primul, al doilea e mult inferior, si sincer mai bine faceau trilogie, ca al doilea cum am zis, nu se ridica la nivelul la care primul la ridicat, si parca tot filmul nu s-a intamplat nimic, si in ultimele 10minute au facut tot..THE ****???
    Wreck it Ralph 9/10 Fain film, astept continuarea
    Seven Psychopaths 2/10 Am vrut sa-mi placa dar pur si simplu m-am trezit ca nu mi-a pasat de nicio culoare si m-am plictisit de mi-a crapat cascatul
    Frankenstein Unbound 3/10 atata potential si nu s-a facut nimic cu el! Pacat, mare pacat. Un alt film cu Raul Julia care sincer e singurul motiv pentru care i-am dat 3 e pentru el ca in rest filmul cade in groapa cu prostie
    The Rookie 2/10 Cred ca unul dintre cele mai slabe filme pe care le-am vazut cu Clint EastWood, pacat de Raul Julia ca si-a irosit timpul jucand in filmul asta
    Vertigo 9/10 interesant fim am fost placut surprins
    Attached Images Attached Images psycho_xlg.jpeg 10879004_det.jpg 220px-frankenstein_unbound_filmposter.jpeg mv5bmtgwmzuxmjc0m15bml5banbnxkftztcwmzq2mjyyoa-._v1_sx214_.jpg 1.jpg 2.jpg kung_fu_dunk_dvdcover.jpg tai-chi-hero-282012-29.jpg wir1.jpg 60029790.jpg vertigo.jpg