Nu mi se pare normal sa mi se dezbata mie notele din moment ce acolo scrie destul de mare ca e un user review. N-am zis ca nu o sa mai scriu review-uri, doar ca n-o sa mai dau note, deci stai linistit ca nu-mi iau nici o jucarie inapoi

Degeaba latru sute de cuvinte, daca vine x si y care se uita doar la nota si se trezesc sa comenteze. Poate daca ar fi citit ce am scris si-ar fi dat seama si de ce am ales eu sa dau acele note. Sunt de acord cu ce zici cu privire la libera dezbatere a subiectului, dar nu mi se pare corect ca dintre toate, tocmai sistemul de notare sa fie judecat.
Calitatea articolului, elemente nementionate sau mentionate exagerat de catre mine, detalii ce mi-au scapat.
Astea consider eu ca sunt punctele asupra carora ar trebui sa ne oprim atunci cand dezbatem un review.

Dialogul asta gen "tu i-ai dat 8 dar eu zic ca e de 9" mi se pare pueril si inutil. Parerile din interiorul review-ului explica destul de bine motivatia din spatele notelor.

Si legat de explicatia data de nameless_fear:

Tu poti sa numesti evolutie o schimbare radicala? De ce nu se chema jocul "Un tip si o tipa omoara africani cu shotgunu' in gura" in loc de Resident Evil 5? Am pus mana pe acest joc pentru ca avea un nume in spate, un nume care definea un gen.
Si stupoare, nu mai are nimic in comun cu genul pe care l-a definit seria.
Daca jucam un joc ce nu are numarul 5 in spate, i-as fi dat o nota mai mare pentru ca daca e sa-l luam ca titlu singular e intr-adevar mai bun. Dar cand ii dai un nume de referinta, ca producator, iti asumi intocmai dorinta de evolutie solicitata de fani.
Si daca genul horror a evoluat prin eliminare, atunci inseamna ca am fost mereu condus de o proasta judecata.

Pe viitor voi face review la jocurile din seria NFS sau FIFA/NBA si voi da nota 10.
De ce? Pentru ca producatorul a vrut sa faca jocurile prost inca de la bun inceput. Si i-a iesit foarte bine!