It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!
Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !
Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Nintendo Logic: puteti pierde tot ce ati cumparat din eShop
Nintendo Logic: puteti pierde tot ce ati cumparat din eShop
Am citit astazi un articol pe Kotaku care mi-a lasat un gust amar, si m-am gandit ca nu ar strica sa impart cu voi experienta, mai ales ca vi se poate intampla si voua. Mai exact, este povestea unui gamer, fan Nintendo, care a cumparat jocuri din Wii eShop si Nintendo Virtual Console de 400$. Ca fan serios, acesta a trecut de la Wii la Wii U, unde a intampinat ceva probleme. Dupa ce a dus consola Wii U la service, a primit o alta, pe care insa nu-si mai poate transfera tot ceea ce a cumparat initial.
Din cate am inteles eu, cei de la Nintendo i-au oferit 200 USD pentru problemele cauzate... dar care nu doar ca sunt 50% din valoarea pierduta, mai sunt si nefolosibili! Si asta pentru ca Wii U online shop este cu totul altceva decat Wii shop. Nu doar ca folosesc wallet-uri diferite, dar ambele nu pot fi accesate decat de pe Wii, pe cand Wii U nu-si poate accesa decat propriul shop. Prin urmare, beware!