Hai salut, desi sunt nou pe aici ( primul meu post ) va citesc de vreo 3 saptamani. Joc FIFA de anul acesta, pana acum am jucat ocazional pe la vre-un amic asa de fun, detin PS3. Joc doar UT si am început cu o formatie 4-2-3-1 BBVA și asa ajuns pana in prima divizie lenjer pot sa spun dar incapabil sa castig, cu experienta care am acumulato pana atunci mi-am facut o formație 4-1-2-1-2 tot din BBVA cu echipa principala Benzema-Falcao / Isco / Navas si Guardado / Xabi Alonso / Pepe - Miranda / Pereira - Jordi Alba si Dani alves in poarta. Cu aceasta echipa am reusit sa castig prima divizie dar apoi a aparut fenomenul bine cunoscut numit Handicap, eram aproape de retrogradare in div 3, cu 2 meciuri pierdute in div 2 m-am decis sa´mi vand toata echipa si sa´mi fac 2 echipe din BPL, cu echipele din BPL am castigat camp. in div 2 si div 1 am castigat cu un partial de 6-3-0 și mi´au mai rămas și 100k de coins.

Echipa mea actuala din BPL este bazata pe o formație 3-5-2

FIFA Ultimate Team: mi plantilla compartida | EA SPORTS Football

Echipa secundara din BPL

FIFA Ultimate Team: mi plantilla compartida | EA SPORTS Football

Acum am 120k și ma gândesc sa´mi fac o formație din Serie A, ce formație îmi recomandați pt. aceasta liga ?

Id de PSN : ReVibe , adaugați´ma dacă vreți pentru FIFA 13.

Cu Respect, ReVibe.